120ste Bal Rat Mort in de ban van Grease

Maurice Quaghebeur (voorzitter Cercle Cecilia) en Gwendolyn Nys (directie Kursaal). © FRO
Redactie KW

Vandaag werd in het Kursaal van Oostende de 120ste editie van het Bal Rat Mort voorgesteld. Voor deze jubileumeditie, op zaterdag 3 maart, werd het thema ‘Grease’ gekozen.

Het Kursaal zal volledig omgetoverd worden in het nieuwe thema met live muziek, optredens, een American diner en fotodecors. Met de kostuumwedstrijd is een reis naar Barcelona te winnen. Voor de dresscode zullen de heren hun inspiratie moeten zoeken bij James Dean, Elvis en John Travolta, met jeans, lederen jasje, een vetkluif en bakkebaarden. Voor de dames is de oorlog al lang voorbij, zodat kleurrijke jurkjes met hoge hakken, een strak topje, knalrode lippenstift en krullen of een paardenstaart zeker zullen scoren.

Er zijn optredens voorzien van de Dixieland Street Band en De Bonanzas met een live sixties repertoire. Ook animatie met De Retronettes en The Elevation Dance Academy, een Beauty Boudoir en fotodecors binnen en buiten horen in het plaatje. In voorverkoop betaal je 25 euro, aan de deur 30 euro. Reserveren kan via www.kursaaloostende.be of via Boxoffice Toerisme Oostende.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier