Quizzen in De Horizon

29/01/18 om 16:51 - Bijgewerkt om 16:55

Op vrijdag 2 februari organiseert het oudercomité van basisschool De Horizon in Koolskamp hun jaarlijkse quiz, dat elk jaar aan populariteit wint. Met wat geluk klokken ze straks af op 60 ploegen. Met het geld willen ze de speelplaats mee opwaarderen.

Quizzen in De Horizon

De teller stond voor de publicatie al op vijftig ploegen, maar de kans is groot dat het oudercomité van basisschool De Horizon in Koolskamp straks richting zestig ploegen gaat. Uiteraard tot grote tevredenheid van het comité en voorzitter Ward Haeck. "Verrassend genoeg hebben we weinig ouders op het appel, maar is de interesse vanuit andere verenigingen en scholen heel groot. We proberen ook altijd iedereen een prijs te geven, waardoor ze hun inschrijvingsgeld al terugkrijgen. Bovendien wordt er door een kerncomité veel werk gestoken in het opstellen van de vragen, waar ook amusement centraal staat. Met muziek en video's willen we een breed publiek aanspreken."

Opbrengst

De opbrengst van de quiz gaat integraal naar de schoolwerking. "We vragen altijd na bij de directie welke projecten lopende zijn. Deze keer hebben we besloten om mee te investeren in de vergroening en aankoop van speeltuigen voor de speelplaats."

De quiz is meteen een van de hoogtepunten van hun werkjaar. "Volgend jaar pakken we ook weer uit met het schoolfeest, waarbij we telkens een vierhonderdtal mensen mogen verwelkomen. Laat ik ook even meegeven dat we met een heel tof team zitten, met een grote inzet om het comité ook als vereniging kenbaar te maken in Koolskamp."

De quiz vindt plaats op vrijdag 2 februari in De Ark in Ardooie, met start stipt om 20 uur. Er zijn maximaal vijf deelnemers per groep en je betaalt 20 euro per groep. De inschrijving is geldig na het storten van 20 euro op rekeningnummer BE 80 4717 3615 0177. Vergeet ook niet een mailtje te sturen naar ockoolskamp@vbdehorizon.be met daarbij de teamnaam en -leden. (BVB)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!