Zoon Karlos Callens bevestigt ambities als burgemeester van Ardooie

14/04/18 om 12:34 - Bijgewerkt op 13/04/18 om 15:36

Er werd de afgelopen jaren stevig geïnvesteerd in infrastructuur, de belastingen zijn historisch laag en de toekomstplannen voor de gemeente ogen zoals hun boekhouding: rooskleurig. Betekent dat ook dat burgemeester Karlos Callens een half jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen op zijn lauweren kan rusten? En hoe zit het met de politieke carrière van zijn zoon? We vroegen het hen zelf.

Het is onuitgesproken, maar zelfs de oppositie verwacht niet dat er straks een andere burgervader aan het roer staat van de gemeente. Politiek is onvoorspelbaar, maar er staat Karlos Callens (70) bitter weinig in de weg om straks aan zijn dertigste jaar als burgemeester te beginnen. "Ik voel dat de mensen tevreden zijn. We hebben goed gewerkt de laatste zes jaar, de hele partij overigens en de lijst voor de komende verkiezingen ziet er goed uit. We hebben zelfs enkele jonge mensen aan boord kunnen halen, en dat ging verrassend vlot trouwens."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!