Wieber Ballegeer nieuwe voorzitter Groen Middelkerke

10/01/19 om 00:05 - Bijgewerkt om 00:05

Groen zit deze legislatuur met Robin De Lille voor het eerst in de Middelkerkse gemeenteraad en is zinnens om zich te roeren in Middelkerke. Met de start van het nieuwe jaar en de nieuwe legislatuur werd meteen het nieuwe bestuur van Groen Middelkerke voorgesteld.

Wieber Ballegeer nieuwe voorzitter Groen Middelkerke

Erica Blomme stond indertijd, in 1988 aan de wieg van lokale Agalev-afdeling en werd voorzitter van Groen Middelkerke. Nu geeft ze de fakkel door aan Wieber Ballegeer. Secretaris wordt Maria Boydens en penningmeester Piet Goetghebeur. "Robin De Lille is het eerste groene gemeenteraadslid ooit in Middelkerke", zegt Wieber Ballegeer.

"Daarmee hopen we onze stem te laten horen, en dan vooral op vlak van mobiliteit, duurzaamheid, welzijn en de bescherming van de natuur. Groen Middelkerke is een dynamisch team en met deze ploeg hebben we het gevoel dat er meer in zit. De partij is kerngezond en we hebben er zin in!"

(PBM)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!