Website ‘burgemeester Middelkerke’ linkt naar site LDD-kandidate Lieve Landuyt

Redactie KW

Lieve Landuyt die bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op de vierde plaats zal staan op lijst Dedecker, plaatste een tijdje geleden haar eigen website www.lievelanduyt.be online, met daarop ook info over Middelkerke zelf. Om Haar partner Guido Castelein registreerde meteen ook de domeinnaam www.burgemeestermiddelkerke.be. Wie deze link ingeeft in de zoekmachine wordt verbonden met de website van Lieve Landuyt.

“Wij willen hierbij niemand schade berokkenen, maar de bedoeling is om mensen te helpen. Op de site van Middelkerke is er weinig echte info te vinden en Lieve wil dit opvangen. Wij hebben al diverse aanvragen gekregen van mensen hierdoor en Lieve doet al wat ze kan om die mensen verder te helpen. Het is uiteraard ook een manier om naar de verkiezingen toe mensen op de site te laten kijken en haar voornemens te weten te komen” aldus Guido Casteleyn.

Huidig burgemeester Michel Landuyt wil voorlopig niet reageren. “Maar heb wel een advocatenkantoor opdracht gegeven om de wettelijkheid hiervan te onderzoeken” aldus de burgemeester.

(PB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier