Vlaams Congres onafhankelijk Vooruit Politiek Platform in Koksijde

01/04/18 om 14:07 - Bijgewerkt om 14:05

De nieuwe onafhankelijke partij Koksijde Vooruit had de eer om de spits af te bijten met het allereerste Vlaams Congres van het onafhankelijke Vooruit Politiek Platform in cc CasinoKoksijde. Zo'n 300 vertegenwoordigers van diverse delegaties en geïnteresseerde Koksijdenaars waren zaterdagavond van de partij voor dit eerste officiële congres, dat in een feestelijk kleedje was gestoken, met fotoshoot met Miss Belgium, een optreden van Belpop Coverband Barak Friture, het 'bal van de Koksijdenaar' met Deux Saints Tropicaux / Weddingsdeejays.be & DJ God.

Nadat Geo Verstichel N-VA Kortrijk verliet startte hij eind 2016 met een nieuw politiek initiatief: een onafhankelijk politiek platform om Vlaamse lokale partijen te ondersteunen. Nog geen 1,5 jaar na de officiële start van 'Vooruit Politiek Platform' zijn er vandaag 48 delegaties die zich hierbij aansloten. In West-Vlaanderen sloten delegaties uit Bredene, Diksmuide, Harelbeke, Izegem, Koksijde, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Staden, Oostende en Veurne zich aan bij het platform. Op het eerste Vlaams Congres zei Geo Verstichel: "Met gebalde krachten kunnen we dingen verwez...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!