Vier nieuwe namen op de N-VA Lijst Oostkamp

Van links naar rechts: Vincent Christiaans, Inge Van Reybrouck, Liesa Callpaert en Martijn Rogiers. © (Foto GST)
Redactie KW

Tijdens het lentefeest van N-VA Groot-Oostkamp werd reeds vier nieuwe jonge kandidaten bekendgemaakt die de N-VA mee zullen helpen dragen in de aanloop van de komende gemeenteraadsverkiezing van 14 oktober aanstaande.

“We kunnen met trots de eerste vier nieuwe namen voor de lijst van de komende gemeenteraadsverkiezing bekent maken. Liesa Cappaert, Vincent Christiaans, Inge Van Reybrouck en Martijn Rogiers. We zullen in Oostkamp enerzijds volop de kaart trekken enerzijds de ervaring van ons verkozenen die reeds in de gemeenteraad zetelen, maar ook aan de andere kant de jongeren de kans geven om met hun expertise een meerwaarde binnen onze partij te brengen. ” weet voorzitster Marleen De Mulder te vertellen. Aan de juiste volgorde van de lijst zijn we nog aan het werken maar buiten de zekerheid van deze vier nieuwe namen zal Stefaan Bollaert de lijst van N-VA Oostkamp trekken.”

Martijn Rogiers

Voor Martijn Rogier(30) uit de Molenstraat in Oostkamp is de politiek geen onbekend terrein. Hij werkt als parlementair medewerker bij Cathy Coudyser uit Knokke-Heist en Arrondissementeel secretaris van N-VA Brugge-Torhout-Oostkamp. Zijn interesse binnen de gemeentepolitiek gaat uit naar

Liesa Cappaert

Liesa Cappaerrt uit de Tuinbouwstraat in Ruddervoorde is met haar 23 jaar de jongste kandidaat op de lijst. Ze studeerde Rechtspraktijk en werk op de juridische dienst van Hays in Kortrijk. Ze wil binnen de gemeentepolitiek werken aan de tewerkstelling en de positieve integratie in Oostkamp. ” Politiek spreekt mij altijd al aan en nu krijg ik ook de kans om misschien ergens toch het verschil op gemeentelijk vlak te maken.” Weet ze vol vertrouwen te vertellen.

Vincent Christiaans

Vincent Christiaans (34) is 6 jaar geleden in Oostkamp komen wonen maar Oostkamp was hen niet onbekend want zijn grootouders woonden in Oostkamp. Hij heeft een advocatenpraktijk in de Stijn Streuvelsstraat in Oostkamp en maakt al een tijdje deel uit van het N-VA bestuur. ” ik wil als men mij de kans geeft het verschil maken in het opvolgen van de gemeentelijke dossiers met een specifieke voorkeur naar economische problematiek. Ik weet van mezelf dat ik mij vast kan bijten in een , zelfs heikel dossier en daarover, moesten we met de NV- A in de oppositie zetelen netelige vragen zal naar voor werpen.”

Inge Van Reybrouck

Inge Van Reybrouck, Sijslostraat in Ruddervoorde, heeft de laatste jaren de gemeentepolitiek een beetje met de paplepel van thuis uit mee gekregen. Haar mama Els Sarazyn neemt de functie van secretaris binnen NV-A Oostkamp op zich. Als ze verkozen wordt wil ze, als jonge mama van twee dochtertjes , vooral werken rond jonge kinderen en kinderopvang. ” Ik heb zelf aan de lijven kunnen ondervinden hoe duur kinderopvang in Belgie Is” . Ik heb binnen de jeugdwerking reeds heel wat ervaring kunnen opdoen door mee te werken als leiding van de scoutsgroep FOS 207 in Oostkamp zelf. Inge kan heel wat kleur brengen binnen de gemeentepolitiek want ze studeerde af als Floriste aan het LTI in Oedelem.

(GST – Foto GST)