Van operatie herstellende Henri d'Udekem d'Acoz schreeuwt onschuld uit

26/04/15 om 16:31 - Bijgewerkt om 16:31

"Het gaat al veel beter, dank u", zegt graaf Henri d'Udekem d'Acoz, die onlangs geopereerd werd aan de prostaat. "Maar we hebben besloten om voorlopig niets meer te zeggen over de rechtszaak die tegen mij is aangespannen wegens het vermeende aannemen van smeergeld."

"We hebben besloten om voorlopig niets meer te zeggen over de rechtszaak die tegen mij is aangespannen wegens het vermeende aannemen van smeergeld", klinkt het. Zijn advocaat Herman Baron geeft wel meer uitleg. Graaf Henri d'Udekem d'Acoz (81) werd onlangs geopereerd aan de prostaat. "Een operatie die zo veel mannen van mijn leeftijd ondergaan. Maar ik ben niet meer bedlegerig, ik zit al in de zetel. Omdat mijn knieën versleten zijn ben ik voor verplaatsingen wel aangewezen op een rolwagen. Ik heb al jaren moeite om te stappen. Ik moet wel zoveel mogelijk rusten van de dokter. Gelukkig heb ik mijn vrouw Marie-Madeleine, die me verzorgt als een 'kiekske'. Al bij al gaat het dus goed. Ik herstel langzaam. "
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!