Unizo Kortrijk: "Speel Doorniksesteenweg uit als onze Champs-Elysées"

01/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 31/05/18 om 15:19

Unizo, de organisatie die de belangen van de ondernemers behartigt, heeft aan de Kortrijkse politici een prioriteitenbundel afgegeven. Vijf van de tien aanbevelingen draaien rond mobiliteit. "We pleiten voor een mobiliteitsraad en willen ondernemers in de raad van bestuur van Parko", aldus Unizo Groot-Kortrijk.

Wat verwacht de Kortrijkse ondernemer van de volgende bestuursploeg? Unizo Groot-Kortrijk stelde hierover een prioriteitenbundel samen. "Met daarin ook tien concrete aanbevelingen", stelt Mattijs Baekelant, regioverantwoordelijke Unizo Zuid-West-Vlaanderen. Opmerkelijk is dat de helft over mobiliteit gaat. "Kortrijk en een vlotte mobiliteit zijn bij momenten moeilijk verzoenbaar", is te horen bij de lokale afdelingen van Unizo in Kortrijk. De voorzitters Gudrun Bekaert (Kortrijk), Franky Doolaeghe (Bissegem), Gunther Lavaert (Kortrijk-Zuid), Stan Callens (Heule) en Wim Desmadryl (Marke) en bestuurslid Sabine Desoete (Bellegem) benadrukken wel meteen dat ze mee willen nadenken over een toekomstig parkeerbeleid. "Op een positieve manier."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!