Twintigers op de lijst in Torhout: "Even bedenktijd gevraagd, maar daarna snel toegezegd"

18/05/18 om 05:04 - Bijgewerkt op 17/05/18 om 21:04

Twee jonge twintigers en beiden op 14 oktober verkiesbaar voor de gemeenteraad. Sebastiaan Cordie (22) op de lijst van CD&V en Tijs Deheegher (24) op die van SP.A. Of ze zich vlot hebben laten overhalen om kandidaat te zijn? Quasi in koor: "Even bedenktijd gevraagd, maar daarna snel toegezegd."

Sebastiaan Cordie (22) woont in de Hugo Verriestlaan, de straat waaruit CD&V-kopvrouw Hilde Crevits oorspronkelijk afkomstig is. Hij is bachelor lichamelijke opvoeding van opleiding, maar werkt momenteel als studiemeester-opvoeder aan de Middenschool Sint-Rembert. Misschien wordt de politiek straks zijn grootste passie, maar nu is dat alvast nog voetballen. Hij is basispion in het eerste elftal van KM Torhout en traint er tevens de jeugdploeg GU11. Nóg een passie is zijn vriendin Lisa Opdecam (25), die rechten gestudeerd heeft en pal achter Sebastiaans keuze staat om aan de verkiezingen deel te nemen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!