Team Tandem gooit de kaarten op tafel: lijst is af en de plaatsen zijn bekend

25/06/18 om 19:43 - Bijgewerkt om 19:42

Een leefbaar en vooral leefgraag Avelgem is het uitgangspunt van Tandem. Ze trekken met veel vertrouwen naar de kiezer met een lijst die bestaat uit 10 vrouwen en 11 mannen.

Team Tandem gooit de kaarten op tafel: lijst is af en de plaatsen zijn bekend

Van de 21 kandidaten zijn er 16 van SP.A, 4 van Groen en 1 onafhankelijke. De lijst telt zeven uittredende mandatarissen, negen kandidaten komen voor de eerste keer op en er zijn vijf kandidaten uit de vier kleinere deelgemeenten.

Huidig schepen Tom Beunens wordt lijsttrekker, gevolgd op de tweede plaats door gemeenteraadslid Sandra Platteau. Huisarts op rust Eric Vandereecken van Groen staat op plaats drie. Het vervolg van de lijst: 4 huidig schepen Annicq Verschuere, 5 Emmi Hanssens, 6 OCMW-raadslid Dirk Lottin, 7 Eddy Raepsaet, 8 gemeenteraadslid Steve Decru, 9 Evelyne Soumillon, 10 Christel Verheecke, 11 Elise Van Crombruggen, 12 Monique Hermans, 13 Herman Dequesne, 14 Kenneth Hennion, 15 Norberte Cottenier, 16 Didier Verschuere, 17 Patricia Descamps, 18 Severine Vandamme, 19 Steve Kerckhove, 20 gemeenteraadslid Marleen Declercq, 21 OCMW-raadslid Marc Platteau.

Tandem wil vooral een hart voor Avelgem zijn, het sociale en ecologische luik zullen dan ook een voorname plaats innemen, uiteraard hebben ze voor elk beleidsdomein een visie.

(GB)

Klik hier om 8 weken KW te lezen voor maar 8 euro

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!