Tal van nieuwkomers op lijst CD&V Plus Houthulst

De kandidaten van de lijst CD&V Plus in de volgorde waarop ze op de lijst staan.
Redactie KW

Vrijdag werd in Houthulst de lijst van CD& V Plus voorgesteld. Naast de vaste waarden op de lijst ook tal van nieuwkomers.

Lijsttrekker is burgemeester Ann Vansteenkiste met eerste schepen Eric Verbeure op de 21ste plaats als lijstduwer. De verdere volgorde: op de tweede plaats Joris Hindryckx, Jeroen Vandromme op de derde plaats, Geert Van Exem komt op de vierde plaats net voor Tessa Vandewalle op de vijfde plaats.

Nadine Bailleul zesde voor nieuwkomer Filip Despierre uit Jonkershove op de zevende plaats. Ook Eric Beghein uit Klerken op acht is een nieuwkomer, net als Dries Delheye uit Houthulst op de 9de plaats en Birger Kimpe, Klerken, op de 10de plaats. Op elf Martine Beauprez, nieuwkomer Ronny Goderis uit Houthulst op twaalf.

Op dertien nieuwkomer Lisa Callebert, Houthust gevolgd door nog een nieuwkomer Gina Demeulenaere uit Jonkershove op veertien. Katrien Verax, Houthulst op vijftien is eveneens een nieuwkomer. Op zestien Dunia Vierstraete, Nicole Pauwelijn op zeventien , Maya Vervaeke op achttien; Marc Pysson op negentien, Kelly Es op twintig.

(ACK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier