SP.A Tielt: "Geen meerderheid voor ontwerp collegesite"

09/02/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 08/02/18 om 10:35

De bestuursmeerderheid is verdeeld over de ontwikkeling van de collegesite. Aan de ene kant staan N-VA&Open VLD en Iedereen Tielt, aan de andere kant SP.A-Groen. Oftewel 4 (Els De Rammelaere, Veerle Vervaeke, Grietje Goossens en Pascale Baert) tegen 3 (Simon Bekaert, Guido Mehuys en Robben Huyghelier). De SP.A-fractie stemde in het college vorige week tegen een voorakkoord. "We worden sinds een jaar buiten alle besprekingen gezet", zegt schepen Simon Bekaert.

Op het college van burgemeester en schepenen van vorige week kwam het dossier van de ontwikkeling van de collegesite nogmaals op de tafel. De aanwezigen kregen een update van de onderhandelingen tussen een delegatie van het stadsbestuur en THV Kortrijkstraat, een samenwerking tussen VT (Van Tornhaut) Invest en Vlaemynck Invest. Dat is de bevoorrechte partner van het stadsbestuur voor de ontwikkeling van de collegesite.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!