Robin van ‘The Voice’ komt op voor N-VA Izegem

Robin Desmet en Lisa Grijspeert. © GF
Philippe Verhaest

N-VA Izegem werkt aan de verjonging van de lijst en lanceert vier nieuwe kandidaten. Onder hen ook Robin Desmet (19), die in 2016 hoge ogen gooide in ‘The Voice van Vlaanderen’.

Robin Desmet (19) uit de Vlietmanstraat is student Marketing en Sales in Kortrijk. In Izegem en ver daarbuiten is ze vooral bekend omwille van haar succesvolle deelname aan The Voice van Vlaanderen. Sindsdien treedt ze geregeld op als zangeres bij evenementen en Cabaret Magic.

Een tweede kandidate is Laura Vandamme (19) uit de Merelstraat in Emelgem. De studente Bachelor Bouwkunde in Oostende is al enkele jaren actief in het bestuur van Jong N-VA Izegem.

Laura Vandamme en Matthias Leman.
Laura Vandamme en Matthias Leman.© GF

Lisa Grijspeert (19) studeert Bachelor Maatschappelijke Veiligheid in Kortrijk en is al enkele jaren vrijwilliger in Jeugdhuis De Tunne en maakt ook deel uit van de nieuwe Izegemse studentenclub De Pekkers.

Matthias Leman (20) uit de Neerhofstraat is derdejaarsstudent Bestuurskunde en Publiek Management aan de Universiteit Gent. Hij was jarenlang competitiezwemmer bij de Izegemse Krekel Zwemmers, gaf ook zelf zwemles en is al vier jaar tijdens weekends en vakanties actief als redder in het stedelijk zwembad.