Poperingse partijen brengen kopstukken in stelling

20/04/18 om 18:00 - Bijgewerkt op 19/04/18 om 12:00

Minder dan een half jaar nog voor we met zijn allen naar de stembus trekken. Op 14 oktober kies je wie de volgende zes jaar Poperinge zal besturen. Wie en welke partijen vind je straks op de lijsten, wie doet niet meer mee? Tijd voor een stand van zaken.

Burgemeester Christof Dejaegher zal de lijst van de CD&V trekken. "We hebben nog een aantal gesprekken lopende om met enkele nieuwe en vernieuwende kandidaten naar buiten te kunnen komen", vertelt hij. "Het is evenwel nog te vroeg om al namen bekend te maken. We zoeken een goede spreiding, zodat ook onze deelgemeenten ruim aan bod kunnen komen. Ten opzichte van de vorige verkiezingen hebben Marleen Baelde en William de Sagher afscheid genomen. Ook Jan Derycke heeft ons laten weten dat hij wenst te stoppen. Schepen Kris Notebaert toont zich bereid om zijn volle gewicht achter de lijst te zetten en de lijst te duwen om er zo nog eens volop voor te gaan. We hopen van de kiezer het vertrouwen te krijgen om de toekomst van de stad verder te mogen uitstippelen. De fundamenten zijn gelegd, maar er zijn ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!