Perskring Oostende organiseert groot kopstukkendebat in het Kursaal

09/10/17 om 12:52 - Bijgewerkt op 10/10/17 om 15:03

Eén jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen laat Perskring Oostende de politieke hoofdrolspelers in Oostende aan het woord over het gemeentelijk beleid in al zijn aspecten.

Perskring Oostende organiseert groot kopstukkendebat in het Kursaal

De deelnemers aan het debat zijn Björn Anseeuw (N-VA), Krista Claeys (CD&V), Wouter De Vriendt (Groen), Bart Tommelein (Open VLD), Johan Vande Lanotte (SP.A) en Christian Verougstraete (Vlaams Belang). Moderator is beroepsjournalist Stefaan Kerger (Focus-WTV).

Nog geen verkiezingsdebat

Het debat gaat over een stand van zaken na vijf jaar coalitie en oppositie in Oostende. "We blikken even terug op wat van het coalitieakkoord tot stand kwam en hoe de lokale politiek vijf jaar legislatuur heeft beleefd. In die zin is de avond nog geen verkiezingsdebat. Volgend jaar, zes dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen, organiseren we wel een echt groots verkiezingsdebat. Alle deelnemende lijsten voor de Oostendse verkiezingen van 2018 worden dan uitgenodigd om samen in debat te gaan", klinkt het.

(MF)

Het kopstukkendebat vindt plaats op maandag 9 oktober in de Ridderzaal van het Kursaal (ingang via Petit Nice). De deuren gaan open om 19 uur en het debat start om 19.30 uur. Er is een pauze voorzien. De toegang is gratis. Het debat zal achteraf te beluisteren zijn op www.hitfm.be/debatoostende en via www.perskringoostende.be.

Klik hier om 8 weken KW te lezen voor maar 8 euro

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!