Partij Visie koppelt voorstelling kandidaten aan optreden comedian

Redactie KW

Het kartel Visie in Moorslede koppelt de voorstelling van de volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober aan de verkiezingsshow van stand-up comedian Raf Coppens.

Afspraak hiervoor maandagavond 14 mei vanaf 19.30 uur in GC De Bunder. De toegang is gratis. “Vrij gemakkelijk hebben we een vrij sterke lijst kunnen vormen”, aldus burgemeester en lijsttrekker Ward Vergote.

Alle 21 namen worden nog niet bekendgemaakt. “Na Nieuwjaar zijn we echt begonnen aan de lijstvorming”, aldus partijvoorzitter Nessim Ben Driss. “Dat we vlot kandidaten vonden, is een blijk van vertrouwen en een teken dat we goed bezig zijn.”

Visie is een lijst van Open VLD en onafhankelijken. N-VA behoort in deze legislatuur ook tot dat kartel maar neemt in oktober met een eigen lijst aan de verkiezingen deel. Voor het eerst zullen er in het Lievensdorp voor de gemeenteraadsverkiezingen maar liefst vijf lijsten zijn en voor zo’n gemeente is dat veel.

Visie stelde de nieuw logo voor. “In vergelijking met ons vorig logo is het eenvoudiger en vrolijker geworden”, aldus burgemeester Ward Vergote. “Het logo is voorzien van een moderne tekstballon wat verwijst naar de open communicatie. De tekstballon is ook onderbroken en daar zit ook een symboliek achter. Namelijk dat de kandidaten optimaal bereikbaar zijn.”

(EDB – Foto JS)