Oostrozebeke.nu stelt lijst voor

13/07/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 11/07/18 om 17:49

De partij Oostrozebeke.nu heeft de volledige lijst met kandidaten voor de verkiezingen voorgesteld. Acht van de negentien kandidaten zijn nieuw en volgens burgemeester Karl De Clerck werden die vlot gevonden. "We zijn erin geslaagd om een ongelooflijk sterke lijst samen te stellen. Het gaat om mensen die allemaal actief deelnemen aan het gemeenschapsleven", opent burgemeester De Clerck.

"We hebben de oude lijstnaam achter ons gelaten. Die zorgde voor naamsverwarring. De nieuwe naam van de lijst is Oostrozebeke.nu, met als ondertitel 'lijst van de burgemeester'. Deze lijst heeft verder gebouwd op de fundamenten van CD&V. Een sterke CD&V-ruggengraat, aangevuld met Open VLD en onafhankelijken." De burgemeester wees er tenslotte nog op dat een aantal politiek zwaargewichten zoals voormalig burgemeester Bonte en schepen Danny Verstraete er niet meer bij zijn. Ook het heengaan van Tineke Teerlinck was een groot verlies. De burgemeester besloot zijn inleiding met de opmerking dat er heel wat werd gerealiseerd in de voorbije zes jaar, ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!