Oostrozebeke is dringend op zoek naar mobiliteitsambtenaar

09/05/18 om 11:46 - Bijgewerkt om 11:44

Tijdens het allereerste verkiezingsdebat, georganiseerd door de plaatselijke afdeling UNIZO Oostrozebeke in de showroom van elektrozaak Hendrik Lattré, mochten de deelnemende lijsten aan de verkiezingen even uit de doeken doen hoe zij na de gemeenteraadsverkiezingen het beleid van de gemeente zouden afstemmen op de noden van de plaatselijke ondernemers. Slechts een dertigtal nieuwsgierigen kwam luisteren, maar echt veel viel nieuws viel niet te rapen.

Gezien de dorpskern voor gigantische werken komt te staan in de komende jaren met de daaraan gekoppelde dorpskernvernieuwingen, werdvooral door de N-VA oppositie gepleit voor de aanstelling van een mobiliteitsambtenaar zodat de handelaars kunnen anticiperen op de komende hinder en de commerciële schade voor hun zaken kunnen beperken. De organisatoren hadden nog een derde partij aan de debattafel verwacht maar nu al lijkt duidelijk dat die derde partij CD&V de ver...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!