OCMW-raadslid Quinten Goekint komt niet meer op voor Open VLD Oostende

Quinten Goekint is vandaag OCMW-raadslid voor Open VLD Oostende. © Open VLD
Redactie KW

Quinten Goekint zal zich bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 niet langer kandidaat stellen voor Open VLD Oostende.

Quinten Goekint is vandaag OCMW-raadslid voor Open VLD Oostende en zal in oktober 2018 niet langer de Open VLD-lijst versterken. “Er is heel wat veranderd de afgelopen jaren. Vier jaar geleden startte ik met Spithouse, dat uitgebouwd werd tot een cateringbedrijf met verschillende concepten. Vorige week opende onze eerste vaste zaak in Gent. Daarnaast ben ik fulltime bezig met de organisatie van zeven winterevenementen, waaronder de Gentse Winterfeesten en Winter in het Park in Oostende”, klinkt het.

Quinten Goekint zet een stap opzij omdat hij de kiezer geen rad voor de ogen wil draaien. “Het heeft geen zin om een plaats op te nemen op de lijst om daarna mijn belofte aan de kiezer niet te kunnen waarmaken. Ik kan geen mandaat opnemen doordat ik Winter in het Park organiseer. Mijn vrouw Charlotte De Backer stelt zich wel kandidaat. Er is dus geen twijfel: ik blijf aan de zijlijn supporteren en zal mij achter de schermen inzetten voor Open VLD Oostende.”

Afscheid van een sterkhouder

Lijsttrekker Bart Tommelein bedankt Quinten Goekint voor zijn 15 jaar inzet. “Quinten is één van de sterkhouders van onze partij. We wensen hem veel succes met zijn verdere uitdagingen en zijn tevreden dat we ook in de toekomst op hem kunnen rekenen.”