Nieuw bestuur CD&V Diksmuide verklaart zich strijdvaardig

Redactie KW

Vrijdagavond tijdens de CD&V-nieuwjaarsreceptie maakte CD&V Diksmuide de verkiezingsuitslag bekend voor het nieuwe bestuur.

De vier voorgestelde kandidaten werden unaniem verkozen: Roger Deroo voor de CD&V Senioren, Stijn Bekaert voor de CD&V Jongeren, Vicky Depaepe voor Vrouw en Maatschappij, en Ruben Vandevijvere blijft voorzitter. Ferry Damen vervangt Gaby Verstraete als secretaris.

Burgemeester Lies Laridon benadrukte in haar speech: “Al onze kandidaten en mandatarissen blijven strijdvaardig in deze onzekere tijden voor CD&V. En ik zeg bewust NIET ‘moeilijke’ maar ‘onzekere’ tijden! CD&V blijft de grootste partij, met 7 zetels. V??r en na de verkiezingen heeft men geprobeerd ons kapot te krijgen, op politiek en persoonlijk vlak, en ook 4 maanden na de verkiezingen stopt het niet. Nu probeert men ons kapot te maken op juridisch vlak.”

“Als wij nu op juridisch vlak worden aangevallen, dan zullen wij ons verdedigen via het rechtscollege, en niet via de pers. Ik begrijp niet dat een advocaat die weg inslaat. Wij zullen leiderschap tonen, meer dan ooit in onzekere tijden! Waar het om gaat is dat we het beste willen voor Diksmuide en onze inwoners door het beste beleid te voeren, en dat willen we meer dan ooit goed doen! Wie Diksmuide in onbestuurbaarheid wil sturen, die moet dat dan maar doen! Maar wij willen de belangen van onze stad, van al onze kiezers en inwoners verdedigen.”

(MVQ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier