N-VA/Open VLD+ als hechte groep naar de kiezer in Tielt

12/07/18 om 14:13 - Bijgewerkt om 14:17

Op de Vlaamse Feestdag stelde het kartel N-VA/Open VLD+ zijn lijst voor de komende verkiezingen voor. "Vol vertrouwen, maar niet overmoedig", zo klonk het als uit één mond. Beide partijen voelen zich opperbest bij elkaar en zijn door hun daadkracht in de voorbije bestuursperiode nog dichter naar elkaar toegegroeid. "Complementariteit die perfect wordt geïllustreerd door de tandem Els-Veerle, maar hier is het écht wel groepswerk."

Zo te zien heeft de afscheuring van de mensen van Iedereen Tielt hier geen zware sporen achtergelaten. "Wij gaan voor een positief project, dat voortbouwt op de tien speerpunten van onze vorige campagne, waar we in de voorbije zes jaar toch al heel wat van hebben kunnen realiseren", zegt lijsttrekker Els De Rammelaere. Open VLD-voorzitter Johan Rosseel vult aan : "Wij gaan volop voor kwaliteit, vertrekkend vanuit de maar liefst 20 huis- aan huisbevragingsrondes die we hielden bij de bevolking, ook op het platteland. We kregen heel wat positieve zaken te horen, maar af en toe was er ook kritiek. Aan ons nu om daar een zinvol antwoord op te bieden, wie in de keuken komt moet tegen de warmte kunnen !" En lijstduwer Veerle Vervaeke, die vat het op haar manier samen : samenwerken, verder doen en... gewoon doen !"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!