N-VA Kortrijk stelt twee nieuwe kandidaten voor

Redactie KW

Inés Vandewoestijne en Jan Dhaene krijgen respectievelijk plaats 14 en 17 op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

N-VA Kortrijk maakte eerder al de namen voor plaatsen 1 tot en met 13 en de lijstduwer bekend. Tijdens het Sinksenweekend werden nu nog twee namen toegevoegd: Inés Vandewoestijne en Jan Dhaene. Zij zullen respectievelijk op plaats 14 en 17 terechtkomen.

Inés Vandewoestijne (48) is een gewezen kabinetsmedewerker van Vlaams minister-president Geert Bourgeois en nu zaakvoerder van een gloednieuwe broodjes- en krantenzaak Den Appel in de gelijknamige buurt, waar ze ook het nieuwe handelscomité opstartte. Ze is ook actief binnen Kortrijk Gordelt, de Warrande en het SOK. Ze was voor en vooral achter de schermen trekster van de jongste editie van Winter in Kortrijk.

N-VA Kortrijk stelt twee nieuwe kandidaten voor

Jan Dhaene is een gewezen Europees parlementslid en nu werkzaam bij de FOD Financiën bij de Dienst Duurzame Ontwikkeling. Hij is ook een fervent supporter van handbalploeg Apolloon en rugbyploeg Curtrycke, reisleider in het buitenland én gids in eigen stad.