N-VA’er Axel Ronse wil jongste burgemeester van Kortrijk worden

© Foto N-VA
Redactie KW

De partij ging al even oefenen door alle zitjes in te nemen in de Kortrijkse gemeenteraad.

N-VA Kortrijk lanceerde een ludiek filmpje. De partij deed alsof alle 41 kandidaten werden verkozen. Daarbij was Axel Ronse burgemeester, met zijn 37 meteen de jongste die Kortrijk zou kunnen hebben.

De partij speelde haar ‘eerste gemeenteraad’ waar ze meteen drie speerpunten goedkeurde. De eerste gemeenteraad van de nieuwe legislatuur besliste unaniem over recordinvesteringen in verkeersveiligheid, het vergroenen van de stad en het fierplan waarmee de N-VA inzet op identiteit en integratie.

Kandidaat-burgemeester Axel Ronse en kopvrouw Kelly Detavernier: “Mensen worden overspoeld met allerhande campagnebeelden en verkiezingsmateriaal. Brievenbussen pulken uit. Wij kiezen ervoor om uit te gaan van eigen, positieve voorstellen en willen vooral inhoud brengen. Het mag echter ook luchtig en laagdrempelig zijn. Deze stunt brengt inhoud maar is ook gewoon grappig en leuk om naar te kijken. Wij zijn er zeker van dat dit viraal gaat. Bovendien tonen we met dit filmpje dat wij een écht, hecht team vormen, en dat we allemaal volbloed N-VA’ers zijn.”

N-VA Kortrijkhttps://www.facebook.com/nvakortrijk/https://www.facebook.comFacebook1280

41 N-VA'ers houden 1ste gemeenteraad! 👍

BREAKING! Alle 41 N-VA-verkozenen houden de eerste Kortrijkse gemeenteraad. Ze keuren meteen 3 ferme voorstellen unaniem goed. Bekijk onze ‘ultieme’ vlog! 🤩💛

Geplaatst door N-VA Kortrijk op Woensdag 10 oktober 2018

video1.0https://www.facebook.com/nvakortrijk/videos/303599593801901/500

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier