N-VA Blankenberge-Uitkerke trekt naar de kiezer met 15 nieuwe gezichten op de lijst

21/04/18 om 18:24 - Bijgewerkt om 18:24

N-VA Blankenberge-Uitkerke heeft vrijdagavond in het Casino zijn lijst voorgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Met uitzondering van Alfons Monte, die de tweede plaats kreeg op de Blankenbergse N-VA-lijst, werden de kandidaten tot vrijdagavond angstvallig verborgen gehouden.

"Een bewuste strategie", zegt lijsttrekker Daphné Dumery. "Ik wou er echt staan als ploeg en als je druppelsgewijs met nieuwe kandidaten naar voor komt, gaat dat effect verloren. Niet gemakkelijk in tijden van sociale media, maar het heeft onze teamspirit versterkt én we zijn er ook effectief in geslaagd om onze lijst maandenlang geheim te houden. Gisteravond op de voorstelling zag ik wel veel opluchting, het was voor de kandidaten duidelijk een verlossing dat ze niet langer moesten zwijgen en het nieuws eindelijk wereldkundig mochten maken. Vanochtend wordt het al volop gedeeld op sociale media."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!