N-VA Avelgem met twaalf naar kiezer

Patrick Michiels, Melissa Daems, Mario Vandenboogaerde, Peter Doncker, Jan Pille, Conny Rogie, Rita Verdoodt, Martine Seynaeve, An Van de Putte, Yves Spillebeen, Caroline Ryssaert en Günther Vanmaercke. (Vlnr.) © Piet Eggermont
Redactie KW

N-VA Avelgem heeft haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. Met twaalf gemotiveerde kandidaten gaan ze de strijd aan op 14 oktober. Het is een mix geworden van nieuwelingen met ervaren politici, allemaal gedreven mensen met nieuwe, frisse ideeën voor een beter Avelgem.

Conny Rogie, 53 jaar, is lijsttrekker, haar 56-jarige echtgenoot Jan Pille is lijstduwer. Beiden wonen in het centrum van Avelgem. Plaatsen twee en drie worden ingevuld door Günther Vanmaercke en Yves Spillebeen. De top vijf wordt vervolledigd door Peter Doncker en Melissa Daems. Heel wat nieuwe gezichten sloten zich aan: Patrick Michiels, Martine Seynaeve, Mario Vandenbogaerde, An Van de Putte, Caroline Ryssaert en Rita Verdoodt.

Verbindingsgemeente

Allemaal zijn ze klaar om van Avelgem een echte verbindingsgemeente te maken. Letterlijk, via aantrekkelijker en veiliger verbindingen tussen het centrum en de deelgemeenten, tussen parkings en het centrum, tussen de gemeentelijke diensten en dit voor zowel mobiele als minder mobiele inwoners.

Figuurlijk door een betere relatie tussen bestuur en handelaars en verenigingen, tussen jongeren en senioren, tussen inwoners en nieuwkomers, dit alles met respect voor ieders standpunt.

Ze willen het mooie, groene Avelgem weer op de kaart zetten, het aantrekkelijk en welvarend maken, ze gaan voor een veilige en aangename thuis voor iedereen. (GBA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier