Mobiliteit en verkeer uitdaging voor schepen Trui Lambrecht in Ingelmunster

12/01/19 om 11:00 - Bijgewerkt op 11/01/19 om 14:58

Op 1 januari begon Trui Lambrecht aan haar politiek mandaat als schepen van De Brug/N-VA en Open VLD. Trui stond voor de eerste keer op de lijst en werd met 631 stemmen direct verkozen tot schepen. De Ingelmunsterse wordt zes jaar fulltime schepen. Ze zette haar job bij De Lijn in Oostende immers on hold.

In haar tienerjaren en ook erna was Trui Lambrecht een bezige bij. Ze zette zich toen al in voor de bevolking. Ze werd hoofdleidster bij Chiro Jefri, was vele jaren actief als volleybalspeelster en later werd ze ook voorzitter van damesvolleybalclub Divo Ingelmunster. In de vorige legislatuur werd Trui ook al gepolst om deel te nemen aan de verkiezingen. "Zolang ik voorzitter was van de volleybalclub deed ik dat bewust niet", zegt Trui Lambrecht. "Maar de politiek zit wel in mijn genen. Mijn oma zaliger Maria D'Heygers was jarenlang actief als CD&V-schepen in Meulebeke. Mijn mama was dan weer heel sociaal actief in Ingelmunster."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!