Medische redenen eisen wissel op kandidatenlijst N-VA Wevelgem

Redactie KW

Maria Da Conceiçoa Da Castro Martins heeft besloten om niet te kandideren omwille van medische redenen. De 24ste plaats wordt ingenomen door Veerle Noelanders.

De geboren en getogen Limburgse woont sinds 1992 in Wevelgem. De 47-jarige staat samen met haar echtgenoot, Rolf Verhaeghe, aan het stuur van de nv Aquiles, een rubberbedrijf dat zich o.m. heeft gespecialiseerd in valveilige ondergronden voor spelende kinderen.

Veerle is moeder van twee jongvolwassen kinderen en kan terugvallen op een uitgebreid sociaal netwerk. Veerle is naast volbloed ondernemer onder meer actief in Markant en in de ondernemersorganisatie BNI Gulden Sporen. Ook is ze Tupperware-consulente en verricht ze regelmatig vrijwilligerswerk.

“Veerle is een en al dynamiek, nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en past hiermee perfect binnen de ambitieuze kandidatenlijst van N-VA Wevelgem”, klinkt het in een persbericht. “Met Veerle in onze rangen kunnen wij de toekomst voor een beter Wevelgem, met nog veel meer vertrouwen tegemoet zien.” aldus N-VA kandidaat-burgemeester Henk Louf.

Intussen wil Henk, namens de ganse N-VA-ploeg, Maria Da Conceiçao van harte te danken voor haar engagement tijdens de voorbije maanden en wenst hij haar vooral een snel herstel toe.