‘Man met de pomp’ op lijst Kortrijk Vooruit

We zien Geo Verstichel, Geert Vandeputte, Fleur Debrabandere, Dominique Delobelle, Anita Maes, Carl Vandekerckhove en Dirk Dupont. © GF
Redactie KW

Kortrijk Vooruit heeft zijn huiswerk voor de gemeenteraadsverkiezingen voor een groot deel af.

Het gaat om het koppel Jan Bossuyt-Anita Vandekerckhove uit Heule, Dimitri Clicque (Kortrijk), Lawrence De Tollenaere (Marke), Fleur Debrabandere (Kortrijk), Dominique Delobelle (Kortrijk), Amina Deven (Kortrijk), Gulish Bes (Kortrijk), Luc Hoste, Lauren Leung, Virginie Lorez, Anita Maes, Johanna Pauwels, Carl Vandekerckhove en Geert Vandepitte. “We zijn blij dat Fleur Debrabandere zich bij ons engageert“, stelt voorzitter Geo Verstichel. “Zij is een straffe madam en de broer van Stephan, zaakvoerder van Duma Forklifts.”

Geert Vandepitte kwam al geregeld in het nieuws. “Vaak met een pomp in mijn handen”, stelt de inwoner aan het Albertpark. “Wateroverlast is er altijd al geweest door de Leiewerken, maar de laatste drie jaar is die met de bouw van de K-tower nog verergerd. Stad Kortrijk, Aquafin, De Vlaamse Waterweg: voor de wateroverlast verwijzen ze me door naar de andere…”