Lijst van Samen Poperinge is compleet

15/06/18 om 08:58 - Bijgewerkt om 08:57

Samen stelt de laatste zeven kandidaten van haar lijst voor. "Onze lijst telt maar liefst 16 nieuwe kandidaten", aldus schepen Jurgen Vanlerberghe, die nog niet in zijn kaarten laat kijken over het lijsttrekkerschap.

Ook de laatste zeven vrije plaatsen op de lijst zijn ingevuld. Rudi Bordeyne (51) is bij Samen met vijf deelnames de recordhouder wat het aantal verkiezingsdeelnames betreft. "Rudi was al gemeente- en OCMW-raadslid", aldus Jurgen Vanlerberghe. "Zijn syndicale achtergrond als vakbondsafgevaardigde voor het ABVV bij Picanol zal wellicht niet vreemd zijn aan het feit dat Rudi altijd klaar staat om mensen te helpen die wanhopig worden van allerhande administratieve documenten. Hij wil er over waken dat het stadsbestuur blijft inzetten op laagdrempelige dienstverlening, zeker voor wie het wat moeilijker heeft. Rudi is ook als sinds 1993 bestuurslid bij SP.A Poperi...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!