Karl Bonny viert zestigste verjaardag én is twintig jaar burgemeester van Ichtegem

16/03/18 om 07:00 - Bijgewerkt op 15/03/18 om 12:57

Op 7 maart mocht burgemeester Karl Bonny zestig kaarsjes uitblazen en op 13 maart was hij ook nog eens twintig jaar burgemeester van Ichtegem. Een speciaal jaar dus voor Karl Bonny, die zich op zondagmorgen graag uitleeft op de koersfiets.

Karl Bonny werd geboren in Oostende, maar groeide op in Eernegem waar hij samenwoont met Nancy Debruyne. Hij is trotse vader van Laurent en Maxim, ondertussen al 30 en 33 jaar. Karl is advocaat en ook beide zonen stapten in de voetsporen van hun vader. Na een periode aan de balie kozen beide zonen echter voor het bedrijfsleven. Laurent ging naar de verzekeringswereld en specialiseerde zich in fiscaal recht, terwijl Maxim bij een dienstverlenend bedrijf voor overheidsbedrijven werkt en zich vooral richt op notariële zaken. Maxim woont in Oostende, Laurent in Sint-Amandsberg. Een opvolger in de politiek in Groot-Ichtegem zit er voor Karl dus niet in.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!