Jeugd mag fuiven in Cultuurfabriek in Ingelmunster, dankzij SP.A & CD&V

30/05/18 om 07:37 - Bijgewerkt om 11:04

Tijdens de gemeenteraad van Ingelmunster werd het verzoekschrift van de jeugdraad over fuiven in De Cultuurfabriek besproken. De jeugd was afgekomen naar de zitting om de standpunten van de verschillende partijen te horen. Voortaan mag er gefeest worden, met 11 ja-stemmen (SP.A en CD&V-oppositie) tegenover 10 nee-stemmen (meerderheid van De Brug/N-VA & Open VLD).

Maar liefst 23 punten stonden op de agenda in openbare zitting van de gemeenteraad in Ingelmunster, maar alle aandacht van alle aanwezigen ging naar het laatste agendapunt rond het verzoekschrift van de jeugdraad over fuiven in De Cultuurfabriek. De jeugd was afgekomen naar de zitting om de standpunten van de verschillende partijen te horen. Niet massaal - door de examenperiode ? - maar toch hoorden meerdere jongeren de uitslag van de stemming of 11 JA-stemmers (SP.A & CD&V-oppositie) en 10 NEEN-stemmers (huidige meerderheid of coalitie van De Brug/N-VA & Open VLD).
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!