Jef Germonpré is niet langer lijsttrekker voor CD&V Veurne

05/01/18 om 02:22 - Bijgewerkt om 02:39

CD&V Veurne moet op zoek naar een nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen, want Jef Germonpré dient zijn ontslag in. De voormalige schepen stapt meteen ook uit de gemeenteraad. De reden waarom houdt Jef Germonpré liever voor zichzelf. "Ik wil de partij geen schade toebrengen", klinkt het. Interne twisten zouden aan de basis liggen, valt in de wandelgangen te horen.

Opvallend: het nieuws rond het ontslag van Jef Germonpré als gemeenteraadslid is nog niet officieel, maar toch was de naam van het raadslid eerder deze week al gewist op de lijst van gemeenteraadsleden op de website van de Stad Veurne. 'Opvolger van Jef Germonpré', staat te lezen op de plaats waar het raadslid stond. Ook zijn foto werd offline gehaald. "Vorige week heb ik mijn ontslag ingediend als kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Ik stop meteen ook mijn mandaat als gemeenteraadslid", reageert Jef Germonpré.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!