Iepers schepen Jef Verschoore komt niet op met eigen lijst

19/04/18 om 11:54 - Bijgewerkt om 11:53

Minder dan een half jaar nog voor we met zijn allen naar de stembus trekken. Op 14 oktober kies je wie de volgende zes jaar Ieper zal besturen. Wie en welke partijen vind je straks op de lijsten, wie doet niet meer mee? Tijd voor een stand van zaken.

De Ieperse partijen laten nog niet te veel in hun kaarten kijken wat de lijstvorming betreft. CD&V Ieper kondigde in september 2017 al top drie Katrien Desomer, Dieter Deltour en Dominique Dehaene aan, maar nadat deze laatste in februari onverwacht zich terugtrok, bleef het stil rond de lijstvorming. "We houden het nog stil", zegt voorzitter Miguel Stevens. "Op 26 april is er een bestuursvergadering waarop een zeer groot deel van de lijst goedgekeurd zal worden. Voorlopig kunnen we enkel bevestigen dat Katrien Desomer en Dieter Deltour op één en twee zullen staan. OCMW-voorzitter Marieke Cloet zal de 30ste plaats bekleden en huidig burgemeester Jan Durnez zal de lij...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!