Francesco Vanderjeugd is lijsttrekker voor Open VLD in Staden

Francesco Vanderjeugd trekt de lijst voor Open VLD Staden. © Joke Couvreur
Redactie KW

Het bestuur van Open VLD Staden duidde huidig burgemeester Francesco Vanderjeugd aan als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen.

De partij start in de paasvakantie met de actie ‘Wil je jouw ei kwijt?’. Daarbij worden alle inwoners uitgenodigd om feedback te geven op wonen, werken en vertoeven in Staden.

“Het vertrouwen in Francesco is groot en Open VLD Staden is bijzonder gemotiveerd om samen met hem de campagne aan te vatten”, stelt lokaal Open VLD-voorzitter Joeri Deprez. “Onze lijst is overigens ook effectief volledig af. Over wie waar op de lijst komst te staan, zal bijtijds gecommuniceerd worden. Het moet immers altijd eerst over de inhoud gaan”, meent Joeri Deprez.

“Om die reden gaan we eerst feedback ophalen bij inwoners, bedrijven en zelfstandigen over hoe het leven, werken en vertoeven is in de gemeente en om hen de vraag voor te leggen hoe zij de gemeente verder vorm zouden willen geven.”

Wie de burgemeester-lijsttrekker over de vloer wil hebben voor een gesprek over de gemeente, kan contact opnemen via hallo@openvldstaden.be.

(BCH)