Flore Vanluchene is de jongste kandidaat op de lijst van ‘Oostrozebeke.nu’

Flore Vanluchene: "Ik wil me vooral inzetten voor de Oostrozebeekse jeugd." © Foto CLY
Redactie KW

Flore Vanluchene (18) is het jongste lid van de lijst ‘Oostrozebeke.nu’.

Er sijpelen nu ook nieuwe namen door van de lijst van de burgemeester die naar de verkiezingen trekt onder de naam ‘Oostrozebeke.nu’. In een vorige editie wisten we al de namen van een paar nieuwkomers door te spelen zoals Dirk Dekeyzer, Herwig Van Hamme, Jonas Van D’Huynslager en Angelique Bearelle.

Naar het buitenland

Zopas raakte ook de naam bekend van het jongste lid van de lijst: Flore Vanluchene uit de Sneppestraat. Flore loopt school in Regina Pacis in Tielt, waar ze de afdeling marketing volgt. “Volgend jaar wil ik verkassen naar de Erasmus Hogeschool in Brussel om er communicatiemanagement te volgen. Ik zou later graag een job hebben die heel internationaal is, zodat ik ook in het buitenland aan de slag kan”, hoopt Flore.

Speelpleinverantwoordelijke

Flore heeft een verleden bij Chiro De Ginste, waar ze leidster is van de speelclub (derde en vierde leerjaar). Ze is ook lid van de gemeentelijke jeugdraad en tijdens de zomervakantie is ze speelpleinverantwoordelijke. Flore heeft nog twee zussen en een broer. “Ik werd gecontacteerd door schepen Marc Tyberghien en heb meteen toegezegd. Als ik verkozen geraak, wil ik me vooral inzetten voor de Oostrozebeekse jeugd”, besluit ze. (CLY)