Filiep Bouckenooghe verlaat na 15 jaar gemeenteraad in Roeselare

Filiep Bouckenooghe was in de afgelopen bestuursperiode nog schepen in Roeselare. © (foto Frank)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Filiep Bouckenooghe verlaat de Roeselaarse gemeenteraad. Hij zetelde 15 jaar voor Groen, maar kiest nu voor een andere professionele uitdaging. Bert Wouters komt in zijn plaats.

Voormalig schepen Filiep Bouckenooghe geeft zijn zitje in de gemeenteraad door aan Bert Wouters. Filiep wordt directeur van VVOG (Vereniging voor openbaar groen).

Filiep stond mee aan de wieg van Agalev en Groen in Roeselare en was 15 jaar gemeenteraadslid voor de partij, waarvan 6 jaar schepen. Filiep neemt afscheid van de gemeenteraad, maar zal de fractiewerking actief blijven ondersteunen met dossierkennis en goede raad en daad voor de opvolging.

Hij wordt opgevolgd door Bert Wouters die de laatste 6 jaar voorzitter was van Groen Roeselare. Bert zetelde tijdens de vorige legislatuur al eens vier maanden in de gemeenteraad als plaatsvervanger voor Leen Sercu. Samen met Deniza Miftari en Steven Dewitte zal Groen nu de jongste fractie van Roeselare hebben. Bert plant de verantwoordelijkheden in commissies en andere vertegenwoordigheden van Filiep over te nemen.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier