Eddy Lust met éénparigheid van stemmen opnieuw door Open VLD aangeduid als lijsttrekker

16/06/18 om 11:05 - Bijgewerkt om 11:05

De lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober bij Open VLD Menen is bekend. Zoals velen hoopten en verwacht hadden, zal Eddy Lust (60) deze rol met verve vervullen en wordt daarmee tevens kandidaat-burgemeester. "Indien de kiezer het wenst maak ik mij 100 procent vrij om vanaf 2019 het stadsbestuur te leiden als burgemeester", zegt Eddy.

In de voorbije zes jaar was Open VLD de motor voor een beter beleid in Menen-Lauwe-Rekkem. Maar volgens Eddy moeten er nog heel wat problemen aangepakt worden."We staan voor een periode met zeer grote uitdagingen. Het is dus belangrijk dat het beleid niet alleen doorgezet, maar ook nog extra versterkt wordt. Sinds 2013 voerde Open VLD een nieuw beleid in Menen, Lauwe en Rekkem. Er waaide een nieuwe wind, die komaf maakt met het minder goede imago dat onze stad bezat. Er zijn vandaag zeker zichtbare resultaten, maar het is voor ons nog niet genoeg", aldus Eddy.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!