Deerlijkse CD&V-lijst telt elf nieuwe gezichten

11/07/18 om 19:47 - Bijgewerkt om 19:46

Er kwamen veel supporters opdagen woensdagavond bij de voorstelling van de CD&V-kandidaten voor 14 oktober.

Deerlijkse CD&V-lijst telt elf nieuwe gezichten

Marc Coppens, met zijn 67 de oudste van de lijst, het jeugdig trio Louis Adens, Debby Verbrugge en Louis Vanderbeken en lijsttrekker Claude Croes. © (MV)

Er staan zelf nieuwkomers op de lijst, netjes samen van de plaatsen negen tot negentien. Eén naam is nog niet ingevuld: de vrouw op plaats zeventien. Er zijn ook drie twintigers: Louis Vanderbeken (22), Louis Adens (29) en Debby Verbrugge (26)

Uittredend burgemeester Claude Croes is lijsttrekker en wordt op de lijst gevolgd door Regine Rooryck, Carl De Donder, Jo Tijtgat, Yves Vande Wiele, Jurgen Beke, Marleen Prat en Vincent Vercruysse.

De groep nieuwkomers bestaat uit Lies De Witte, Louis Vanderbeken, Greet Vansteenkiste, Alain Vanovertveldt, Viviane Devolder, Louis Adens, Marc Coppens, Joke Devoldere, de nummer 17 die nog niet gekend is, Marianne Tydgat en Debby Verbrugge. Op plaats 20 Janneke Depla en Louis Haerinck is lijstduwer.

(MV)

Klik hier om 8 weken KW te lezen voor maar 8 euro

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!