Chris Beyaert komt in Ingelmunster toch op met eenmanslijst @VV&C

Chris Beyaert komt in Ingelmunster toch op met eenmanslijst @VV&C
Redactie KW

Iedereen in Ingelmunster was ervan overtuigd dat er maar drie lijsten zouden meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Er is, eerder onverwachts, dan toch nog een vierde bijgekomen.

Naast de lijst De Brug/N-VA & Open VLD hebben ook nog CD&V en SP.A een volledige lijst. Deze voormiddag ging Chris Beyaert toch binnen met zijn kandidatuur voor zijn zelf opgerichte partij @VV&C en diende hij dus officieel zijn eenmanslijst in voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Voor velen zal dat een verrassing zijn, want vorige week plaatste hij nog op de facebookpagina van @VV&C dat hij ermee ophield. “Ik heb dat inderdaad zo geschreven. Ik ben echter geschrokken van de vele reacties die ik daarop kreeg, waarom ik toch niet doorging met mijn lijst. Diverse mensen blijven mij steunen, zodat ik er niet alleen voor sta en met een groep gedreven medewerkers kan verder bouwen aan @VV&C of Vrij Vlaams & Creatief. Onze partij is vrij toegankelijk omdat we allemaal Vlaming zijn en creatieve oplossingen willen. En onze visie is zorgen voor een creatief en rechtlijnig bestuur met een open communicatie”, zegt Chris, die ook al zijn drie belangrijkste programmapunten op de agenda zette rond sociaal aspect van jong en oud, cultuur, mobiliteit, milieu en veiligheid.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier