CD&V Wielsbeke komt met resultaten van burgerpeiling naar de bevolking

09/02/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 08/02/18 om 10:30

Van begin september tot half oktober konden Wielsbekenaren een enquête van CD&V Wielsbeke invullen. In maart komt de partij op drie gespreksavonden met de resultaten naar buiten. 412 mensen vulden de enquête in, waarvan de partij de resultaten zal gebruiken om haar verkiezingsprogramma op te stellen.

Zes jaar geleden organiseerde CD&V Wielsbeke voor het eerst een burgerpeiling. In september vorig jaar bevroeg de partij de bevolking opnieuw. "We polsten naar thema's die we toen ook aanhaalden, maar ook naar actuele topics, zoals gemeentefusies of het rusthuis. We vroegen ook naar de belangrijkste troeven van de gemeente en mogelijke veranderingen", legt Marijn De Vos uit. Samen met voorzitter Frédéric Depypere nam hij het initiatief voor de enquête. "We vinden het belangrijk te polsen naar wat leeft bij de burgers. Meestal zijn dat kleine dingen en niet de grote dossiers. We stemmen een deel ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!