CD&V Tielt lost namen van drie nieuwe kandidaten vol engagement in verenigingsleven

Rik Stevens, Claudine Wittevrongel en Annelies Dujardin. © Foto WME
Jos Remaut

Rik Stevens, Annelies Dujardin en Claudine Wittevrongel zijn drie nieuwe kandidaten op de CD&V-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018.Alle drie zijn ze volop actief in het verenigingsleven en twee van hen werden eerder al uitgeroepen tot ‘De Krak van Tielt’

Rik Stevens woont in de Oude Pittemstraat. Hij is getrouwd met Veerle Borms en vader van Liesl en Dieter. Hij is 61 jaar en is nog enkele weken beroepshalve actief als leraar muziek aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord in Tielt en aan het Tieltse Sint-Jozefsinstituut. Zijn vader Noël was vroeger OCMW-voorzitter. Onder diens voorzitterschap werd het woon- en zorgcentrum van het OCMW gerealiseerd.

Rik is actief in het verenigingsleven. Hij is dirigent van het bloeiende koor Amuzang. Als muzikale duizendpoot werkt hij mee aan producties die door verenigingen of het stadsbestuur op het getouw worden gezet. Dat zijn inzet volop gewaardeerd wordt, bewijst het feit dat hij in 2017 Krant van West-Vlaanderen als Krak van de Stad Tielt werd verkozen.

Annelies Dujardin is 41 jaar en woont in de Karmstraat in Aarsele. Zij is getrouwd met Fernando Maes en heeft twee kinderen. Beroepshalve houdt zij een kinderopvang open. Zij is voorzitter van Samana Aarsele-Kanegem. Als lid van de pastorale werkgroep in Aarsele verzorgt Annelies onder meer mede de doopselcatechese en de gezinsvieringen. In haar vrije tijd speelt ze volleybal. Annelies werd in 2014 verkozen tot Krak van Tielt.

Claudine Wittevrongel is 50 jaar en woont in de Hazelaarkouter. Ze is ongehuwd en werkt bij de FOD Justitie in Brussel. Ze is secretaris en duivel-doet-al van de VZW Zorgend Voor, die jaarlijks onder andere de Vlaamse kermis op de Sint-Jozefswijk organiseert. Ze is tevens voorzitter van de Vrienden van Lourdes van Tielt.