CD&V Oudenburg strikt Sofie Sanders voor verkiezingen in oktober

26/04/18 om 13:54 - Bijgewerkt op 02/05/18 om 10:00

De jonge Sofie Sanders stapt mee aan boord met CD&V voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.

CD&V Oudenburg strikt Sofie Sanders voor verkiezingen in oktober

Sofie (26) is de dochter van Geert Sanders en Lieve Boydens. Samen met haar broer Bert woont ze nog thuis in de Cottemweg. Het gezin was jaren actief in o.a. KVLV, Impuls en Kom op tegen Kanker.

Sofie studeerde farmaceutische wetenschappen in Leuven. Momenteel werkt ze bij een apotheek in Oudenburg. Sporten en reizen zijn haar hobby's.

"Ipso Facto en het vernieuwde RAM zijn echt een aanwinst voor Oudenburg. Ik vind het top dat Oudenburg met zijn muziekschool een afdeling heeft van het Conservatorium Oostende. Ik volgde er jaren notenleer. Verder ben ik ervan overtuigd dat lokale ondernemingen en horecazaken de stad nieuw leven inblazen en ondersteund moeten worden. Ook het sportaanbod is al redelijk ruim in Oudenburg, maar er mogen gerust nog wat evenementen bijkomen. Om de burgers wat te mobiliseren, kunnen stadsevenementen voor alle leeftijden georganiseerd worden. Het contact tussen Oudenburgnaars moet zeker aangemoedigd worden. Zo kan er misschien eens een burendag of een wijkfeest georganiseerd worden om mensen bijeen te brengen" , aldus de nieuwe kandidate.

(Ilse)

Klik hier om 8 weken KW te lezen voor maar 8 euro

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!