Bruno Cauwelier geen kandidaat meer bij verkiezingen in Staden

15/09/18 om 11:58 - Bijgewerkt op 14/09/18 om 16:00

Gemeenteraadslid Bruno Cauwelier (57) is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen geen kandidaat meer. Bruno wou graag de derde plaats op de Open VLD-lijst, maar kreeg die uiteindelijk niet.

"Ik begon mij politiek te engageren toen ik ruim 18 jaar geleden terug in Westrozebeke kwam wonen", vertelt Bruno. "CD&V raakte net als de andere partijen moeilijk aan kandidaten waarop ik me bij de partij aangeboden heb. Ik zette die stap omdat Westrozebeke me na aan het hart ligt en omdat ik me voor Westrozebeke wilde engageren. Bij mijn eerste deelname aan verkiezingen in 2000 werd ik verkozen tot OCMW-raadslid, maar door een misverstand kon ik toen niet zetelen. In 2006 werd ik opnieuw verkozen en zetelde ik ook zes jaar lang als OCMW-raadslid. Ik werd door CD&V evenwel aan de kant gezet nadat ik samen met twee andere CD&V'ers tegen een punt in de OCMW-raad gestemd had. De twee anderen bonden ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!