Bram Meeuw nieuwe voorzitter Jong VLD West-Vlaanderen

Redactie KW

Van 27 november tot 4 december konden alle leden van Jong VLD West-Vlaanderen een nieuwe voorzitter voor West-Vlaanderen en nationale Raad van Bestuur kiezen.

Vanuit Jong VLD Poperinge was Bram Meeuw kandidaat. In Poperinge is Bram Meeuw al voorzitter van Jong VLD Poperinge en ondervoorzitter van Open VLD Poperinge. Benjamin Naert uit Poperinge, ook bestuurslid van Open VLD Poperinge, was kandidaat voor de nationale Raad van Bestuur.

Bram Meeuw moest het als kandidaat-voorzitter opnemen tegen Maarten Vander Stichele uit Kortrijk. Maandagavond werd de uitslag bekend gemaakt in Brussel. Bram Meeuw werd, met een ruime meerderheid, verkozen tot voorzitter van Jong VLD West-Vlaanderen. Hij haalde maar liefst 76,19% van de stemmen. Benjamin Naert zetelt voortaan in de Raad van Bestuur, net als Bram Meeuw die ook herkozen werd. Hans Maes is de nieuwe nationale voorzitter van Jong VLD.

Bram Meeuw: “Jong VLD staat volgens mij binnen 10 jaar zeker nog sterker dan ze vandaag al is, als de grootste jongerenpartij van Vlaanderen, die met een kritisch oog waakt over de liberale koers van onze moederpartij, en die de vrijheden en rechten van de komende generaties blijft waarborgen. Als nieuwe voorzitter is het mijn wens om verder de West-Vlaamse stempel te drukken op het toekomstige Jong VLD-beleid.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier