Bewust'12 stelt kandidaten voor verkiezingen in De Haan voor

24/05/18 om 14:06 - Bijgewerkt om 14:05

Burgemeester Peter Breemersch heeft donderdag de lijst met kandidaten bekend gemaakt waarmee Bewust'12 naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. Er staan vijftien nieuwe kandidaten op, huidig schepen Paul Meyers is lijstduwer.

Bewust'12 stelt kandidaten voor verkiezingen in De Haan voor

De nieuwe ploeg van Bewust '12. © (AV/PB)

.

Met de slogan 'trots op onze gemeente' wil Peter Breemersch en zijn ploeg er volop voor gaan. Op de lijst twee schepenen uit de huidige meerderheid Bewust'12: Paul Meyers en Rudy Claus. Twee schepenen uit de meerderheid, Rudi Cattrysse en Marleen Schillewaert, hadden al bekend gemaakt over te stappen naar het project van Wilfried Vandaele (N-VA/SAMEN). Er staan ook nog vier andere gemeenteraadsleden op, met Kurt Demaria, Kurt Devooght huidig voorzitter van de gemeenteraad, Pascal Vermeire en Stefaan Vincke.

Ervaring en frisse wind

Lijsttrekker en kandidaat-burgemeester, Peter Breemersch wil met dit team met vertrouwde gezichten en nieuwkomers het opnemen voor het welzijn van de inwoners. "De Haan is de parel aan de kust. Daarom kozen we bewust voor een nieuwe slogan: 'trots op onze gemeente'", geeft hij mee.

Over het nieuwe team van Bewust'12: "In ons team zitten mensen van alle leeftijden, met diverse beroepen, en afkomstig uit de verschillende deelgemeenten. Onze nieuwe aanwinsten zorgen voor een frisse wind in ons beleid en bekijken de zaken op een nieuwe manier. Terwijl onze vertrouwde gezichten hun ervaring delen, en hun passie en gedrevenheid overbrengen op de nieuwkomers."

(AV)

Lees hier meer info over de KW Extra Verkiezingskrant.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!