Bart Buyse komt op bij CD&V in Ingelmunster

15/06/18 om 16:05 - Bijgewerkt om 16:04

De plaatselijke CD&V heeft vier nieuwe kandidaten bij, waarvan vooral slager en tevens Mennevoorzitter Bart Buyse ongetwijfeld de bekendste is. Ook zelfstandig manager Dirk Aelvoet, leerkracht Delphine Rommel en arbeidster Anja Callens staan op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

CD&V-Ingelmunster steekt het niet onder stoelen of banken moeilijke jaren beleefd te hebben. Na 65 jaar meerderheid in Ingelmunster werd de partij na de verkiezingen van oktober 2012 naar de oppositie verwezen. En het was moeilijk een draai te vinden. Uiteindelijk valt toch alles in de plooi, want sinds ze hun kopvrouw Sabine Lampaert, tweede plaats Filip Blanckaert en lijstduwer Geert Verstraete voorstelden, kregen ze extra energie. Hadden ze enkele maanden geleden nog veel plaatsen open op hun verkiezingslijst, dan is die lijst nu volledig vol. De gesprekken die ze voerden lever...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!