Ann Van Essche is ambitieus in Izegem: "CD&V móét weer in de meerderheid"

10/02/18 om 09:00 - Bijgewerkt op 09/02/18 om 16:50

Opnieuw deel uitmaken van de meerderheid. Met die eenvoudige, maar tegelijk moeilijke ambitie trekt CD&V straks naar de stembus. "Die zes jaar oppositie hebben echt wel lang genoeg geduurd", vindt lijsttrekker Ann Van Essche. "We zijn het aan onszelf en aan Peter Defreyne verschuldigd om een goed resultaat neer te zetten. We willen zijn werk voortzetten."

Nog eens zes jaar op de oppositiebanken doorbrengen, dat wil CD&V niet opnieuw meemaken. Daarom trekt het met een duidelijk doel naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober: de deur richting meerderheid weer open beuken. "CD&V móét gewoon weer mee het beleid bepalen", benadrukt kersvers lijsttrekker Ann Van Essche (53). De Kachtemse is afkomstig van Aalst, maar woont ondertussen al 27 jaar in Izegem. Beroepshalve is ze regiomanager bij Markant Ieper-Roeselare, haar dagelijkse leven brengt ze door aan de zijde van Jef Maeseele en haar zonen Ruben (26) en Seppe (24).
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!