Pieterjan Vanden Bussche breidt Cinema Koksijde uit

Redactie KW

“Films, cinema en biljarten zijn voor mij een levensdroom”, zegt Pieterjan Vanden Bussche (29), eigenaar van Cinema Koksijde in de prachtige Ter Duinenlaan. Met Cinema K-Fe en Cinemabilliards erbij is de bezoeker voor een tijdje zoet.

“Verleden jaar werd mijn zaak uitgebreid met Cinema K-Fe, een horecazaak uitgebaat door Dimitri Vandamme. Met de prachtige rustige ligging langs een breed fietspad een ideale plaats om even te pauzeren bij een heerlijke koffie of frisse pint. Maar de klant wordt meteen ook betrokken bij de bioscoop.”

Intussen heeft de zoon van burgemeester Marc Vanden Bussche zijn zaak uitgebreid met een gloednieuwe biljartzaal. “Met Cinemabilliards hoop ik een totaalconcept van indooractiviteiten te kunnen aanbieden. Ik hoop ook dit jaar te kunnen afklokken op zo’n 100.000 bezoekers. De laatste films Marina, De Kampioenen, Het Vonnis en de vele kinderfilms lopen als een trein. En daar ben ik blij om want de nieuwe investering is niet mals, zo’n 200.000 euro. Toch blijft mijn passie bij de film.”

Meer info op www.cinemakoksijde.be

(JC)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Kust

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier