21/05/15 om 10:07 - Bijgewerkt om 10:17

Reisblog (4): Havana Nights

Onze collega Charlotte stapt voor zes maanden uit het mediawereldje en volgt haar verloofde naar Cuba. Op kw.be vertelt ze tweewekelijks over haar leven aan de andere kant van de wereld. Maak kennis met onze journaliste, bijna-bruidje en Jetair-hostess in een veel te krappe broek.

Op 7 mei vierden we onze verjaardag. Het lijkt bijna irreëel, maar op 7 mei 2014 zag ik mijn verloofde -die toen nog niet eens mijn liefje was- voor het eerst terug op Antalya airport, na een verlegen date die twee maanden daarvoor plaatsvond en een arsenaal vol mailtjes en Facebookberichten. Eindeloos overlegde ik met vriendinnen of ik hem een kus of een knuffel moest geven, maar hij -gentleman als hij is- zette de eerste stap. Mwah. In de maanden die daarop volgden, reisde ik hem wel tien keer achterna naar zijn buitenlandse bestemmingen, en plots zaten wij daar op 6 mei 2015 samen in de auto richting Havana. In die zwoele stad zouden wij de liefde en toekomst vieren.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!